• 1401/11/05 - 13:52

حوزه تحت پوشش دانشگاه ایران – زمستان 1401

10693.mp3 اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی

اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی حوزه تحت پوشش دانشگاه ایران زمستان 1401

به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت 14  الی 15 بعد از ظهر روز دوشنبه مورخ 1401/11/24 در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران ، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک 252ساختمان اسبق وزارت بهداشت ،طبقه سوم برگزار خواهد گردید.

در این راستا یاد آور می گردد:

الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهار شنبه 1401/11/19 صورت گیرد .

ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن 40 سئوال می باشد.

ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.

د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل 60 درصد نمره کل می باشد.(12 از 20)

ه- شرکت کنندگان ملزم به رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ماسک خواهند بود .

با آرزوی قبولی و موفقیت

واحد بهداشت محیط