آیا می دانید:

مصرف ناکافی لبینات به صورت روزانه، موجب کوتاه قدی در نسل جدید ایرانیان می شود.

 

ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍﻱ ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ پروتئین با کیفیت بالا، ﺍﻧﻮﺍﻉ مواد معدنی ﻭ ﻭﻳﺘـﺎﻣﻴﻦ ﻫـﺎ، ﻧﻘـﺶ ﻣﻬﻤﻲ ﺩﺭ ﺭﺷــﺪ ﻭ ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ.

 

ﺷﻴﺮ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﻱ ﻟﺒﻨﻲ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺗـأﻣﻴﻦ ﻛﻠﺴـﻴﻢ ﻣﻲ ﺑﺎﺷند ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺟﻬﺖ ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺍﺳﺘﺤﻜﺎﻡ ﺍﺳﺘﺨﻮان­ها، ﺩﻧﺪﺍﻥ­ﻫﺎ ﺗﻮﺻﻴﻪ ﻣﻲﺷﻮﺩ.

 

مطالعات نشان می‌دهد که اگر مصرف لبنیات به اندازه کافی باشد خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کاهش می‌یابد و در پیشگیری از اختلالات متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی، فشارخون و پوکی استخوان مفید است و از فراورده های لبنی باید روزانه دو تا سه واحد ( روزانه 220 گرم) مصرف شود.

 

مصرف شیر با کاهش خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر مانند: پوکی استخوان و احتمالاً سرطان روده بزرگ و دیابت نوع 2 همراه است و کاهش مصرف شیر در جامعه می تواند منجر به کوتاهی قد در نسل جدید نیز شود.

 

تهیه و تنظیم: گروه بهبود تغذیه جامعه

 

Template settings