ردیف عنوان
۱ راهنمای مراکز ورزشی و استخرهای شنا
۲ راهنمای آرایشگاه (مردانه و زنانه)
۳ راهنمای میادین و بازارهای میوه
۴ راهنمای پروژه های عمرانی و کارگاه های ساخت و ساز
۵ راهنمای مراکز معاینه فنی خودرو و وسایل نقلیه موتوری
۶ راهنمای صنایع تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی
۷ راهنمای عمومی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
۸ راهنمای حوزه های علمیه
۹ راهنمای خبرنگاری
۱۰ راهنمای صنایع تولید دارو
۱۱ راهنمای معادن
۱۲ راهنمای فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های زنجیره ای و هایپرمارکت
۱۳ راهنمای فروشگاه های عرضه گوشت
۱۴ راهنمای کارگاه های قالی بافی سنتی
۱۵ راهنمای کارگاه ها و صنایع کوچک
۱۶ راهنمای مدارس
۱۷ راهنمای مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی
۱۸ راهنمای پادگان ها، مراکز نظامی و انتظامی
۱۹ راهنمای اماکن متبرکه، مساجد، زیارتگاه ها
۲۰ راهنمای مهدکودک
۲۱ راهنمای واحدهای صنفی کارگاه های نانوایی
۲۲ نحوه مراقبت از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با علائم خفیف در منزل
۲۳ پروتکل راهنمای بازگشت به کار پرسنل بهداشتی درمانی مشکوک /مبتلا و در تماس با بیماری کووید ۱۹
۲۴ فلوچارت تشخیص و درمان بیماری کووید ۱۹ در کودکان
۲۵ راهنمای فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در نمایشگاه ها
۲۶ فلوچارت تشخیص و درمان بیماری کووید ۱۹ در سطوح ارائه خدمات سرپایی و بستری
۲۷ دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کووید ۱۹ در پایگاه های سنجش و چک لیست مربوطه
۲۸ دستورالعمل پیشگیری از کرونا و سایر عفونت های تنفسی حاد واگیر در محیط کار در شرایط همه گیری
۲۹ راهنمای فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در خوابگاه دانش آموزی
۳۰ دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹ در مدارس
۳۱ راهنمای تشخیص و درمان بیماری کووید۱۹ در کودکان
۳۲ رعایت مقررات ابلاغی برای مقابله با ویروس کرونا در حمل و نقل هوایی
۳۳ انجام فعالیت بدنی، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار
Template settings