ردیف |
عنوان |
دانلود/لینک |
۱ |
راهنمای دریافت مجوز آرایشگاه زنانه |
|
2 |
راهنمای دریافت مجوز آرایشگاه مردانه |
|
3 |
راهنمای دریافت مجوز استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی |
|
4 |
راهنمای دریافت مجوز انبار و سردخانه مواد غذایی |
|
5 |
راهنمای دریافت مجوز بوفه (تهیه و عرضه مواد غذایی) |
|
6 |
راهنمای دریافت مجوز بوفه (عرضه مواد غذایی) |
|
7 |
راهنمای دریافت مجوز پخش و توزیع آب شیرین تصفیه شده |
|
8 |
راهنمای دریافت مجوز تالار پذیرایی |
|
9 |
راهنمای دریافت مجوز تانکر حمل آب |
|
10 |
راهنمای دریافت مجوز کارگاه تولید شیرینی(انواع شیرینی، شیرینی سنتی، گز ، سوهان ،حلوا) |
|
11 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری |
|
12 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز تولید، عرضه و سرو شیرینی، آبمیوه و بستنی |
|
13 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی |
|
14 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال |
|
15 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه یخ |
|
16 |
راهنمای دریافت مجوز چایخانه |
|
17 |
راهنمای دریافت مجوز خوار و بار فروشی، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی |
|
18 |
راهنمای دریافت مجوز خودروی حمل مواد غذایی |
|
19 |
راهنمای دریافت مجوز رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس |
|
20 |
راهنمای دریافت مجوز باشگاه ها و سالن های ورزشی |
|
21 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز سبزی خردکنی |
|
22 |
راهنمای دریافت مجوز شالی کوبی ( برنج کوبی) |
|
23 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز تولید، عرضه و سرو آبمیوه و بستنی |
|
24 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه محصولات پروتئینی |
|
25 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه خشکبار |
|
26 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز عرضه و سرو شیرینی(شیرینی فروشی) |
|
27 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه گوشت و مرغ |
|
28 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه فرآورده های لبنی |
|
29 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه ماهی، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان |
|
30 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه گوشت و مرغ، ماهی، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان |
|
31 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه میوه و تره بار |
|
32 |
راهنمای دریافت مجوز عطاری |
|
33 |
راهنمای دریافت مجوز عمده فروشی دام |
|
34 |
راهنمای دریافت مجوز عمده فروشی طیور |
|
35 |
راهنمای دریافت مجوز فروش ظروف یکبار مصرف |
|
36 |
راهنمای دریافت مجوز فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی |
|
37 |
راهنمای دریافت مجوز قهوه خانه |
|
38 |
راهنمای دریافت مجوز کبابی، جگرکی،طباخی(کله پاچه و سیراب شیردان) دیزی سرا، حلیم و آش، اغذیه فروشی( پیتزا، ساندویچ، مرغ سوخاری)
|
|
39 |
راهنمای دریافت مجوز کترینگ، آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذاهای بیرون بر |
|
40 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز کرایه ظروف مواد غذایی |
|
41 |
راهنمای دریافت مجوز کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی |
|
42 |
راهنمای دریافت مجوز گرمابه |
|
43 |
راهنمای دریافت مجوز گواهی صلاحیت بهداشتی |
|
44 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز خدمات آمبولانس خصوصی |
|
45 |
راهنمای دریافت مجوز نانوایی سنتی، نان فانتزی و شیرمال |
|
46 |
راهنمای دریافت مجوز هتل، مهمانپذیر، مهمانسرا و پانسیون |
|
47 |
راهنمای دریافت مجوز واحد سیار عرضه مواد غذایی |
|