ردیف |
عنوان |
دانلود/لینک |
۱ |
راهنمای دریافت مجوز آرایشگاه زنانه |
 |
2 |
راهنمای دریافت مجوز آرایشگاه مردانه |
 |
3 |
راهنمای دریافت مجوز استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی |
 |
4 |
راهنمای دریافت مجوز انبار و سردخانه مواد غذایی |
 |
5 |
راهنمای دریافت مجوز بوفه (تهیه و عرضه مواد غذایی) |
 |
6 |
راهنمای دریافت مجوز بوفه (عرضه مواد غذایی) |
 |
7 |
راهنمای دریافت مجوز پخش و توزیع آب شیرین تصفیه شده |
 |
8 |
راهنمای دریافت مجوز تالار پذیرایی |
 |
9 |
راهنمای دریافت مجوز تانکر حمل آب |
 |
10 |
راهنمای دریافت مجوز کارگاه تولید شیرینی(انواع شیرینی، شیرینی سنتی، گز ، سوهان ،حلوا) |
 |
11 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه ترشیجات، شورجات و عصاره گیری |
 |
12 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز تولید، عرضه و سرو شیرینی، آبمیوه و بستنی |
 |
13 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه فرآورده های لبنی سنتی |
 |
14 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال |
 |
15 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز تولید و عرضه یخ |
 |
16 |
راهنمای دریافت مجوز چایخانه |
 |
17 |
راهنمای دریافت مجوز خوار و بار فروشی، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی |
 |
18 |
راهنمای دریافت مجوز خودروی حمل مواد غذایی |
 |
19 |
راهنمای دریافت مجوز رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس |
 |
20 |
راهنمای دریافت مجوز باشگاه ها و سالن های ورزشی |
 |
21 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز سبزی خردکنی |
 |
22 |
راهنمای دریافت مجوز شالی کوبی ( برنج کوبی) |
 |
23 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز تولید، عرضه و سرو آبمیوه و بستنی |
 |
24 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه محصولات پروتئینی |
 |
25 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه خشکبار |
 |
26 |
راهنمای دریافت مجوز مرکز عرضه و سرو شیرینی(شیرینی فروشی) |
 |
27 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه گوشت و مرغ |
 |
28 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه فرآورده های لبنی |
 |
29 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه ماهی، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان |
 |
30 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه گوشت و مرغ، ماهی، میگو و فرآورده های خوراکی آبزیان |
 |
31 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز عرضه میوه و تره بار |
 |
32 |
راهنمای دریافت مجوز عطاری |
 |
33 |
راهنمای دریافت مجوز عمده فروشی دام |
 |
34 |
راهنمای دریافت مجوز عمده فروشی طیور |
 |
35 |
راهنمای دریافت مجوز فروش ظروف یکبار مصرف |
 |
36 |
راهنمای دریافت مجوز فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی |
 |
37 |
راهنمای دریافت مجوز قهوه خانه |
 |
38 |
راهنمای دریافت مجوز کبابی، جگرکی،طباخی(کله پاچه و سیراب شیردان) دیزی سرا، حلیم و آش، اغذیه فروشی( پیتزا، ساندویچ، مرغ سوخاری)
|
 |
39 |
راهنمای دریافت مجوز کترینگ، آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذاهای بیرون بر |
 |
40 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز کرایه ظروف مواد غذایی |
 |
41 |
راهنمای دریافت مجوز کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی |
 |
42 |
راهنمای دریافت مجوز گرمابه |
 |
43 |
راهنمای دریافت مجوز گواهی صلاحیت بهداشتی |
 |
44 |
راهنمای دریافت مجوز مراکز خدمات آمبولانس خصوصی |
 |
45 |
راهنمای دریافت مجوز نانوایی سنتی، نان فانتزی و شیرمال |
 |
46 |
راهنمای دریافت مجوز هتل، مهمانپذیر، مهمانسرا و پانسیون |
 |
47 |
راهنمای دریافت مجوز واحد سیار عرضه مواد غذایی |
 |