• 1405/04/12 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدید کنندگان: 29
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تشکیل جلسات فشرده ستاد اجرایی مراسم وداع با رهبر معظم انقلاب با حضور معاون بهداشت دانشگاه

در راستای اتخاذ تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات سلامت محور حوزه بهداشت و درمان به زائرین و شرکت کنندگاه محترم، در مراسم وداع با رهبر معظم و معزز انقلاب، جلسات هماهنگی ستاد اجرایی با حضور معاون بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و مسئولین ستادی و محیطی در روزهای تعطیل پنجشنبه و جمعه، 11 و 12 تیرماه 1405 برگزار شد.

373153.mp3 تشکیل جلسات فشرده ستاد اجرایی مراسم وداع با رهبر معظم انقلاب با حضور معاون بهداشت دانشگاه

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه؛ در راستای اتخاذ تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات سلامت محور در حوزه بهداشت و درمان به زائرین و شرکت کنندگاه محترم، در مراسم وداع با رهبر معظم و معزز انقلاب، جلسات هماهنگی ستاد اجرایی با حضور معاون بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی و مسئولین ستادی و محیطی در روزهای تعطیل  پنجشنبه و جمعه، 11 و 12 تیرماه 1405 برگزار شد.

این جلسات که از ساعت ۶ صبح هر دو روز به‌صورت مستمر در سطح ستاد معاونت بهداشت، مدیران و مسئولین مراکز و شبکه های بهداشتی درمانی و تیم های اجرائی محیطی برگزار گردید، با هدف بررسی دقیق نقشه راه عملیاتی، استقرار تیم‌های ارزیابی سریع، تعیین نقاط ثابت و سیار و همچنین مدیریت بهداشت محیط در محل برگزاری مراسم تشکیل شد.

دکتر فربد عبادی آذر معاون بهداشت دانشگاه با تأکید بر حساسیت و اهمیت این رویداد ملی، بر آمادگی کامل تمامی نیروهای زیرمجموعه برای تأمین سلامت سوگواران تأکید کردند. از جمله محورهای اصلی این جلسات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت فوریت‌های سلامت
  • نظارت بر بهداشت محیط و پسماند
  • پایش لحظه‌ای واحدهای ثابت و سیار

در پایان این جلسات، دستورالعمل‌های نهایی به کمیته‌های اجرایی ابلاغ گردید تا با بهره‌گیری از حداکثر توان عملیاتی، امنیت و سلامت تمامی شرکت‌کنندگان در این مراسم پرشکوه تضمین گردد.

  • گروه اخبار : آخرین اخبار
  • کد خبر : 373153
:
کلیدواژه ها
یاشار  احمدی فرد
خبرنگار

یاشار احمدی فرد

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings