برگزاری کارگاه تشخیص آزمایشگاهی بیماری های منتقله از آب و غذا با اولویت التور
برگزاری کارگاه تشخیص آزمایشگاهی بیماری های منتقله از آب و غذا با اولویت التور
روابط عمومی معاونت بهداشت: کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب وغذا با اولویت التور ویژه کارشناسان آزمایشگاه های تحت پوشش در روز سه شنبه سی ویکم تیر ماه 1404 در آزمایشگاه تهرانسر برگزار شد.
دراین جلسه که 25 نفر ازکارکنان آزمایشگاه حضور داشتند در ابتدا خانم دکتر محمودیان مسئول امور آزمایشگاهها ضمن خوشامد گویی به حاضرین، هدف از برگزاری کارگاه را ارتقاء دانش و توانمندیهای کارشناسان آزمایشگاه در زمینه تشخیص آزمایشگاهی عوامل منتقله از آب و غذا دانسته و ضمن اشاره بر نقش موثر آزمایشگاه در خط مقدم پیشگیری و کنترل بیماری ها بر اجرای استاندارد روشهای تشخیصی و نمونهبرداری تاکید نمودند.
در ادامه آقای دکتر ورطنیان مسئول فنی آزمایشگاه درخصوص نحوه تهیه نمونه، ارسال صحیح معیارهای رد نمونه، فرآیند و نحوه انجام کار بر روی نمونه های آزمایشگاهی، انتخاب صحیح آزمایشات بیوشیمیایی، انجام مراحل تکمیلی، نحوه ثبت و گزار شدهی و فرآیند انجام برنامه های تضمین کیفیت در آزمایشگاه های میکروب شناسی توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.
درپایان خانم مرضیه ملا کارشناس آزمایشگاه بهداشت غرب به آموزش مراحل عملی تشخیص عوامل بیماری زا پرداختند.
کامنت