برگزاری کارگاه تغذیه و رژیم درمانی در دوران بارداری و شیردهی
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در راستای توانمند سازی کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه، کارگاه تغذیه و رژیم درمانی در دوران بارداری و شیردهی را دوشنبه مورخ 23 تیر برگزار کرد.
کارگاه تغذیه در دوران بارداری و شیردهی ویژه کارشناسان تغذیه با حضور دکتر پریسا ترابی و خانم نقره؛ کارشناسان ارشد دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع در مرکز بین المللی همایش های رازی دانشگاه برگزار شد.
لیلا فرزاد؛ کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این کارگاه با هدف توانمندسازی 90 نفر از کارشناسان تغذیه شاغل در حوزه تحت پوشش دانشگاه در زمینه بهبود تغذیه مادران باردار و شیرده برگزار شد.
کارشناس مسئول گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به اهمیت تغذیه در ارتقای سطح سلامت مادر و جنین گفت: در کشور ما، بر اساس اطلاعات به دست آمده از سامانه پرونده های الکترونیک سلامت، میزان شیوع وزنگیری نامطلوب در مادران باردار در سال 1401 ،30.84 درصد و در سال 1402، 38.86 درصد گزارش شده است که با اطلاع از این موضوع نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از بروز مشکلات تغذیه ای شایع در این دوران جهت ارتقای سلامت مادر و جنین و همچنین حضور کارشناسان تغذیه و ارائه خدمات ایشان در این امر پر رنگتر خواهد شد.
در همین راستا بر آن شدیم تا با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه، کارگاه تغذیه در دوران بارداری و شیردهی را جهت توانمند سازی کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، برگزار کنیم.
در این کارگاه، دکتر سیده طیبه رهیده؛ عضو هیئت علمی دانشگاه، مطالبی را در خصوص تعریف وزن گیری نامطلوب مادران باردار، علل و عوارض، آشنایی با کنترل وزن مادران شیرده، اصول مشاوره، رژیم درمانی و تنظیم برنامه غذایی برای وزن گیری نامطلوب مادران باردارو کنترل وزن مادران شیرده، مکملهای مورد نیاز و چگونگی ارائه مشاورههای تغذیه ای دوران بارداری، بیان کرد.
و در بخش پایانی کارگاه، انجام کار گروهی با نظارت و تسهیل گری دکتر ترابی و ارائه آن توسط شرکت کنندگان و پاسخگویی به سؤالات ایشان توسط دکتر رهیده، انجام شد.
کامنت