اخبار جدید
آرشیو
مردان سالم، ایران قدرتمند و جوان/ مصاحبه مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت
1403/03/26
سلامت مردان موضوعی است که استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور را در پی خواهد داشت. مردان نسبت به زنان بیشتر در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی هستند و از سوی دیگر کمتر به پزشک مراجعه می کنند.
ضرورت راه‌اندازی کلینیک‌های بیماری‌های غیرواگیر (NCDs Non communicable diseases clinic)/ مرگ سالانه ۴۲ میلیون نفر در جهان بر اثر بیماری‌های غیرواگیر
1403/03/26
با وجود کلینیک بیماری‌های غیرواگیر، فرآیند مراقبت‌های تکمیلی و ارائه بسته خدمات تخصصی سرپایی به بیماران غیرواگیر تحت پوشش امکان‌پذیر می‌شود. کنترل بیماری و پیشگیری از عوارض انجام خواهد شد. بیماران دچار سردرگمی در فضاهای شلوغ بیمارستان نخواهند شد. هزینه‌های درمان نیز با جلوگیری از بروز عوارض و یا تشخیص زودرس آن بطور قابل ملاحظه کاهش می‌یابد. همچینین ارائه پسخوراند از سطح دو به یک، امکان پیگیری مراجعین در سطوح مختلف را فراهم می‌کند.
برگزاری جلسه راه انداری مراکز کنترل و پیشگیری بیماری های غیرواگیر NCD
برگزاری جلسه راه انداری مراکز کنترل و پیشگیری بیماری های غیرواگیر NCD
جلسه راه انداری مراکز کنترل و پیشگیری بیماری های غیرواگیر NCD برگزار گردید.
برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی ایران
1403/03/23
برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی ایران
در دومین جشنواره بین‌المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، از همکاران معاونت بهداشت دانشگاه دکتر معصومه گشتائی، دکتر مینو علیپوری سخا و دکتر زهرا اسدگل، همچنین مدیران و فعالان عرصه بین المللی سازی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس و بهارستان تقدیر به عمل آمد.
 بازدید مدیران و روسای گروهها و واحدهای تخصصی معاونت بهداشت از آزمایشگاه مرجع تهرانسر و ولیعصر
1403/03/23
مدیران و روسای گروهها و واحدهای تخصصی معاونت بهداشت از آزمایشگاه مرجع تهرانسر و ولیعصر بازدید کردند.
آرشیو
تکریم ارباب رجوع