• 1402/11/15 - 09:14
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه مشترکی با رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در خصوص پیشگیری از خودکشی در معاونت بهداشت برگزار گردید.

323258.mp3 برگزاری جلسه با رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در خصوص پیشگیری از خودکشی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت; جلسه مشترکی با حضور دکتر مریم السادات هاشمی پور، رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در تاریخ 14 بهمن 1402 برگزار شد.

در این جلسه دکتر فهیم، مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، خلاصه‌ای از فرایند ارائه خدمات به افراد اقدام کننده به خودکشی در مراکز خدمات جامع سلامت مطرح نمودند، سپس به اهداف استراتژیک برنامه پیشگیری از خودکشی اشاره داشتند.

توانمندسازی جمعیت عمومی و افزایش آگاهی پیرامون خودکشی یکی از مهمترین هدفهای استراتژیک در این برنامه است. با توجه به اینکه هماهنگی‌های برون سازمانی از طریق دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه صورت می‌گیرد؛ در این جلسه پیشنهاد شد برای دستیابی به نتایج بهتر، جلسه مشترکی با حضور ریاست دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و مسئول روابط عمومی هر سه دانشگاه برگزار شود.