• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

بازدید عیدانه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۵ |

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پانزدهمین روز از بهار طبیعت از ستاد شبکه بهداشت و درمان بهارستان بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت: دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، جمعه 15 فروردین 99، نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان را ارزیابی کرد.

در این بازدید دکتر عشرتی از نزدیک، نحوه غربالگری وضعیت ابتلای شهروندان به بیماری کرونا و ارجاع موارد مشکوک به مراکز منتخب شهرستان را بررسی نمود.
دکتر دانوش دمیریان؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان، ضمن تشریح و ارائه گزارشی از ارائه خدمات به شهروندان، تصریح کرد: نیروهای تخصصی بهداشتی شهرستان در تمامی ایام عید امسال، به خاطر اهمیت سلامت مردم شریف منطقه، در محل خدمت خود بدون تعطیلی حاضر بوده و در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی و غربالگری شهروندان در خصوص بیماری کرونا هستند.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان این بازدید ضمن قدردانی از زحمات کارشناسان حوزه سلامت، بر اهمیت افزایش آگاهی و اطلاع رسانی صحیح در جامعه، به عنوان راهکار موثر مقابله با کروناویروس تاکید کرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر