• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در روز طبیعت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۴ |

همزمان با روز طبیعت، دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه، از شبکه بهداشت و درمان شهریار بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت غربالگری شهروندان از نظر  بیماری کووید 19 قرار گرفت.

روابط عمومی معاونت بهداشت: در این بازدید، دکتر ناصح، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار گزارشی از اقدامات انجام شده در شهرستان شهریار در راستای پیشگیری و روند درمان بیماری، ارتقای شاخص­های بسیج ملی غربالگری و موانع و مشکلات موجود به خصوص عدم امکان استفاده از پیش شماره 726 در سامانه 4030 برای تعداد زیادی از مراقبین سلامت جدید را ارائه داد.
در ادامه دکتر عشرتی، ضمن تبریک سال نو از اقدامات انجام شده در شهرستان و تلاش پرسنل شبکه در ارتقاء خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش و حضور ایشان در محل کار در ایام تعطیلات سال نو قدردانی کرد.
بازدید از واحدهای ستادی شبکه و سایت غربالگری فرهنگسرای شهریار که در آن نیروهای داوطلب بسیجی آموزش دیده مشغول غربالگری بودند از دیگر برنامه‌های معاون بهداشت دانشگاه بود.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر