• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

راه‌اندازی سامانه کشوری تلفن گویا ۱۵۶۹ برای اطلاع‌رسانی کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱۳ |

دکتر بابک عشرتی: اتاق فکر معاونت بهداشت علوم پزشکی ایران با همکاری وزارت ارتباطات، سامانه کشوری تلفن گویا ۱۵۶۹ را برای اطلاع‌رسانی کرونا راه‌اندازی کرد.

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت از راه‌اندازی سامانه کشوری تلفن گویا ۱۵۶۹ توسط اتاق فکر معاونت بهداشت و همکاری وزارت ارتباطات خبر داد.

دکتر عشرتی ضمن تأکید بر نقش مهم و مؤثر مردم در مهار بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: در صورت نقش‌پذیری و مشارکت مردمی، مهار این بیماری امکان پذیر است.
وی افزود: در این راستا سطح آگاهی مردم درباره بیماری کرونا، نقش مهمی در همکاری آنها دارد و افزایش سطح آگاهی مردم، بر عهده‌ی دست اندرکاران برنامه و رسانه‌ها می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: به منظور ارتقای داتش عمومی در خصوص بیماری COVID-19، اتاق فکر این معاونت با همکاری وزارت ارتباطات، سامانه کشوری تلفن گویا ۱۵۶۹ را راه‌اندازی کرد.

دکتر عشرتی گفت: این سامانه، اطلاعات علمی، صحیح و کامل در رابطه با راه‌های پیشگیری، نحوه‌ی انتقال ویروس و سایر نکات لازم را در اختیار مردم عزیز قرار می‌دهد.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: شماره فوق کشوری و رایگان است و توسط تلفن ثابت و همراه، بدون پیش شماره؛ قابل استفاده می‌باشد.

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر