• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

آیین افتتاح نخستین نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۹ |

نخستین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کووید 19 شهرستان بهارستان با هدف گذراندن دوران نقاهت بیماران مرخص شده از بیمارستان با ظرفیت 70 تخت افتتاح شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: این نقاهتگاه روز شنبه 9 فروردین 1399 با حضور دکتر خانجانی فرماندار بهارستان ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نورپور امام جمعه گلستان، معاونین فرماندار و  مهندس خالقی شهردار گلستان، مهندس طلایی شهردار نسیم شهر، مهندس آگاهی مند شهردار صالحیه و سایر مسئولین شهرستان افتتاح شد.

در این مراسم دکتر فرزانه رئیس اداره نظارت بر درمان معاونت دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت ودرمان بهارستان، دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت، محمدلو مدیر نقاهتگاه، مهندس پوربابا کارشناس مسئول بهداشت محیط و سایر مسئولین شبکه بهداشت و درمان بهارستان نیز حضور داشتند.

دکتر دمیریان، در این مراسم اظهار داشت: این مرکز به عنوان مرکز پشتیبان و نقاهتگاهی به دستور دکتر خانجانی فرماندار شهرستان  و با همت شهرداری گلستان و شبکه بهداشت و درمان بهارستان با تعداد 70 تخت تجهیز شده است.

وی گفت : بیماران مبتلا به ویروس کرونا که از بیمارستان مرخص می‌شوند و  شرایط حضور در خانه را ندارند، می توانند در این مکان  با تجهیزات، امکانات و مراقبتهای ویژه دوره نقاهت خود را سپری کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان با اشاره به اینکه حضور در این نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته کاملاً رایگان است، افزود: افراد بعد از ترخیض از بیمارستان می‌توانند تا 14 روز در این نقاهتگاه استراحت کنند.

وی تصریح کرد: این نقاهتگاه در ساختمان میدان تره‌وبار شهرک سبزدشت در همجواری بیمارستان امام حسین(ع) راه‌اندازی شده است.

دکتر دمیریان از تلاش، همت و حضور فعال، موثر و همچنین زحمات بی‌شائبه دکتر مجتبی خانجانی فرماندار شهرستان بهارستان و مهندس خالقی شهردار گلستان در راستای راه اندازی و تجهیز نفاهتگاه  در شهرستان بهارستان تقدیر و تشکر کرد.

وی در پایان با اشاره به کمک خیرین بهارستان برای خرید لوازم و تجهیزات درمانی و بهداشتی خاطرنشان کرد:  خیرین شهرستان بهارستان در اقدامی تحسین ‌برانگیز مبلغ 600  میلیون‌ تومان جهت خرید ملزومات برای مقابله با کرونا ویروس برای بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان کمک کردند.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر