• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پیام نوروزی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۱ |

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت آغاز سال 1399، پیامی را صادر کرد. متن پیام این گونه است.

به نام آنکه هستی نام از او یافت

نـوروز، نمـاد جـاودانِ نو شـدن اسـت              تجـدید جوانـیِ جهـان کهن است
زین ها همه خوب تر که هر نو شدنش             یـادآور نـام پـاک ایـرانِ مـن است

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ                    یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
      یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ                حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

انسان مظروف ظرف ایام است. مبارکی ایام، به وجود انسانهای پربرکت است. ایام می آیند که از شما متبرک شوند؛ مبارک و فرخنده، خود شما هستید.

اینجانب به عنوان قطره ای از دریای خروشان تلاشگران و خدمتگزاران حوزه سلامت کشور، ضمن تبریک و تهنیت فرا رسیدن نوروز فرخنده‌ی سال 1399، تلاش و کوشش بی بدیل همکاران خدوم خود را در عرصه‌ی سلامت ارج نهاده و امید دارم ایزد منان، سال جدید را نقطه عطفی در عرصه‌ی سلامت ایران و ایرانیان قرار دهد و در این نوروز، خاضعانه از ذات اقدس الهی، برای تمامی هموطنانم، به ویژه همکاران و همراهان خودم، ۳۶۵ روز سرشار از سلامت، سعادت، سخاوت، سیادت، سرافرازی، سرور و سروش معنوی در سایه سار الطاف حق آرزومندم.

خداوند متعال را شاکرم که بر بنده‌اش منت نهاد و فرصت یک سال دیگر، خدمت به مردم بزرگ و شریف را نصیبم کرد. حضرت دوست، در سال 1398 مسئولیتی جدید بر عهده‌ی اینحانب نهاد و سکانداری حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، فرصتی است برای ارائه‌ی برنامه های جدید، پویا، خلاقانه و پژوهش محور، تا بتوانیم تحولی شگرف در این حوزه به وجود آوریم.
حوزه‌ی بهداشت دانشگاه که متولی تأمین، حفظ و ارتقای بهداشت جامعه است؛ در راستای سند چشم انداز نظام سلامت و با توجه به سیاستهای کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، وظایف محوله را با قوت و دقت هر چه تمام انجام می‌دهد.

تلاش در جهت دستیابی کامل به پوشش همگانی سلامت و اجرای طرح "هر خانه؛ یک پایگاه سلامت" - توسعه شبکه‌های بهداشتی و افزایش سطح پوشش خدمات - اجرای مطلوب برنامه‌ی تحول سلامت در حوزه‌ی بهداشت و نظام ارجاع - افزایش سطح سواد سلامت مردم و تلاش برای ترویج سبک زندگی سالم - استفاده از تمامی پتانسل‌ها و نهادینه سازی همکاری فرابخشی در کاهش عوامل خطر - ارتقای برنامه جمعیت، سلامت باروری و فرزندآوری - ارتقای شاخص‌های سلامت اجتماعی، روانی و پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد - تلاش برای مقابله بهنگام با حوادث و بلایا - انجام و اجرای طرح‌های پژوهش محور در حوزه‌ی بهداشت و افزایش سطح رضایت‌مندی مردم و همکارانم، از برنامه‌های آتی معاونت بهداشت دانشگاه است که با تمام قوا انجام خواهد شد.

همزمان با آغاز بهار طبیعت از «مقلب‌القلوب و الابصار» و ضمن ادای احترام به شهدای خدمت و مدافعان سلامت و همچین آرزوی سلامتی و توفیق برای حافظان سلامت کشور، بخواهیم سال جدید، سالی باشد همراه با خیر و برکتی فزون‌تر، فرصتی برای کار و تلاش بیشتر و زمانی برای برداشتن گام‌هایی بلندتر در مسیر سربلندی کشور و اعتلای سطح سلامت مردم عزیز.

دکتر بابک عشرتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر