• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

ساخت شیلدهای حفاظتی صورت در گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۸ |

گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت، برای استفاده بازرسان بهداشت حرفه‌ای شبکه‌ها و مراکز در برنامه‌ی تشدید بازرسی‌های ایام نوروز 99، در اقدامی مبتکرانه، شیلدهای حفاظتی صورت ساخت.

روابط عمومی معاونت بهداشت – ساخت شیلدهای حفاظتی صورت، توسط گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت برای استفاده بازرسان بهداشت حرفه ای شبکه ها و مراکز در برنامه تشدید بازرسی های ایام نوروز 99 انجام شد.

مهندس محبوبه نجاریان رئیس گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت گفت: با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و افزایش نظارت‌ها و پایش‌های بازرسان بهداشت حرفه‌ای از کارگاه‌ها، کارخانجات، پمپ بنزین‌ها، پرسنل مراکز جمع آوری و تفکیک پسماند و ... و نیز ابلاغ برنامه تشدید بازرسی‌های گروه بهداشت حرفه ای در ایام نوروز 99 مرکز سلامت محیط و کار؛ گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در حرکتی خودجوش و خلاقانه، اقدام به ساخت شیلدهای حفاظتی صورت، به منظور تامین حفاظت بازرسان بهداشت حرفه‌ای شبکه‌ها و مراکز تحت پوشش در مقابل ویروس کووید 19 در هنگام بازرسی‌ها نمود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر