• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

ارائه خدمات اورژانس دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۶ |

معاونت بهداشت، خدمات اورژانس دندانپزشکی را در زمان شیوع بیماری کرونا، در بیمارستان فیروزآبادی ارائه می‌دهد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، خدمات اورژانس دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی ارائه می‌شود.

وی افزود: دندانپزشکان تحت پوشش این معاونت، خدمات اورژانسی دندانپزشکی و آموزش‌های لازم را  با رعایت کامل بسته خدمتی کنترل عفونت و استریلیزاسیون در ایام پایانی سال و عید نوروز 99 در صورت نیاز، به بیماران ارائه می‌نمایند.

دکتر رهنما تصریح کرد: این گروه، پوشش خدمات اورژانس دندانپزشکی را با حضور 22 نفر از دندانپزشکان از تاریخ 23 اسفند 98 تا 16 فروردین ،99 در بیمارستان فیروزآبادی انجام می‌دهند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر