• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری دومین کارگاه مشاوره شیردهی در استان قزوین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ |
معاونت‌ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با همکاری معاونت بهداشت استان قزوین؛ دومین روز کارگاه مشاوره شیردهی را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - معاونت‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و قزوین، با هدف افزایش توانمندی پرسنل در جهت رفع مشکلات شیردهی مادران، کارگاه مشاوره شیردهی را چهارشنبه 11 دی برگزار کردند. این کارگاه به صورت عملی در بیمارستان کوثر استان  قزوین برگزار شد.

14 نفر از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی، در بخش‌های بعد از زایمان و بخش مراقبت ویژه نوزادی، تحت نظارت مربیان ارشد کشوری مشاوره شیردهی؛ فریبا فلاح زاده از دانشگاه علوم پزشکی ایران و شبنم کلاهچی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهارت‌های لازم در خصوص نحوه در آغوش گرفتن نوزاد، مراقبت کانگروییKMC  و نحوه تغذیه نوزاد با فنجان را آموختند.

دفعات مشاهده: 180 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر