• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری نخستین سمینار استانی مراقبت و کنترل بیماری آنفلوآنزا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۲۷ |

معاونت بهداشت دانشگاه با همکاری مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، نخستین  سمینار استانی مراقبت و کنترل بیماری آنفلوآنزا را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - سمینار یک روزه‌ی مراقبت و کنترل بیماری آنفلوآنزا، سه‌شنبه 26 آذر توسط گروه بیماری واگیر معاونت بهداشت دانشگاه ایران با همکاری مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و مرکز بهداشت شمال غرب در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علی گل محمدی مدیر گروه بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه ایران پیرامون اهمیت مراقبت بیماری آنفلوآنزا و وضعیت بیماری در دانشگاه سخنرانی کرد.

در ادامه دکتر عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماری به بیان وضعیت اپیدمیولوژی آنفلوآنزا در ایران و جهان پرداخت.

سپس دکتر افشین رضایی متخصص بیماری عفونی و کارشناس اداره مراقبت بیماریهای مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، در خصوص علائم بالینی و درمان بیماری آنفلوآنزا آموزش‌های جامعی را ارائه داد.

همچنین در این برنامه، در خصوص پیشگیری از آنفلوآنزا، شستشوی صحیح دست، رعایت احتیاط‌های استاندارد، سامانه ملی آنفلوآنزا و نظام مراقبت سندرمیک، آموزشهای لازم به حضار داده شد.

گفتنی است همکاران دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، البرز، مدیران شبکه‌های بهداشتی درمانی دانشگاه ایران، کارشناسان مسئول بیماریها، کارشناسان برنامه آنفلوآنزا، واحدهای بهداشتی، شبکه‌های تحت پوشش دانشگاه ها و کارشناسان کنترل عفونت بیمارستان ها در این سمینار حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر