• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۹ |

شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه، چهار‌شنبه ششم آذر برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت نهمین جلسه شورای مدیران ستاد معاونت بهداشت، چهارشنبه ششم آذر 98، در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

این جلسه، با حضور دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی و مدیران گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت و نیز مدیران و رؤسای شبکه‌ها و مراکز، برگزار شد.

دکتر بابک عشرتی، خواستار برنامه‌ریزی مطلوب برای ارتقای شاخص‌های دانشگاه شد.

دکتر محمد میرزائی؛ معاون فنی معاونت بهداشت، در خصوص تدوین شاخصها به روش KPI توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر علیرضا فتحعلیانی؛ مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، گزارش بازدید سامانه ناب دانشگاه گلستان را بیان کرد. همچنین در خصوص برگزاری مناقصات حوزه‌ی تحت پوشش، مطالبی را عنوان کرد.

دکتر معصومه گشتایی؛ رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت این معاونت نیز در خصوص پروپوزاله‌ای ارسالی به معاونت بهداشت، مواردی را توضیح داد.

در این جلسه، مدیران شبکه‌ها و رؤسای مراکز نیز در خصوص، برنامه‌های جاری بحث و تبادل نظر کردند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر