• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری نشست بصیرتی با موضوع رابطه دین با معنویت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۳ |
کانون بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت؛ نشست بصیرتی رابطه دین با معنویت را، یکشنبه سوم آذر، در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب تهران، برگزارکرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - در این جلسه که با حضور دکتر بحرالعلوم، سرپرست کانون بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت، دکتر علایی؛ سرپرست کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت غرب تهران  و بسجیان این مرکز برگزار شد، دکتر بحرالعلوم به تشریح جایگاه دین و معنویت در جهان پرداخت.

دکتر بحرالعلوم با اشاره به لزوم به روز بودن دانش و افزایش آگاهی تمامی بسیجیان در مباحث اعتقادی، مطالبی در خصوص تعریف دین و معنویت و پاسخ به این سوال که آیا می شود معنوی بود و دین نداشت؟ بیان کرد.

وی گفت: انسان موجودی اجتماعی است و به همین جهت به دنبال سلوک خود در اجتماع و کمال و سعادت است، بنابراین اعمالی که انجام میدهد، همه به هم وابسته اند و منجر به کامیابی انسان می شود.

سرپرست کانون بسیج جامعه پزشکی معاونت بهداشت ادامه داد: هر انسان برای رسیدن به کامیابی و سعادتمندی، هدفی را برای خود ترسیم نموده و برای رسیدن به آن هدف، راه و ساختار خاصی را برای خود تعریف می‌کند. این هدف‌گذاری، جهان‌بینی و ایدئولوژی همراه با قوانین فرضی، برای نیل به این مهم، دین نامیده می‌شود و تأکید کرد: دین، اعتقاد به روش و چارچوبی است که می‌تواند انسان را به کامیابی برساند.

وی بیان کرد: ادیان یا توحیدی و یا فردی و گروهی هستند. اعتقاد ما بر این است که چون انسان موجود مورد تکریم خدای متعال است؛ خداوند برای هدایت او، بهترین بندگان و شایسته‌ترین و کامل‌ترین انسان‌ها را فرستاده تا نزدیک‌ترین راه که همان صراط مستقیم را به ایشان نشان داده و ایشان را با پرسرعت‌ترین و از نزدیک‌ترین مسیر به مقصد برساند.

دکتر بحرالعلوم عنوان کرد: اسلام از زمان حضرت ابراهیم علیه‌السلام، آغاز شده و خداوند این دین را اسلام نامیده و به همین خاطر، ادیان توحیدی پس از آن، کامل کننده این دین هستند تا ظهور پیامبر اکرم (ص) و ولایت امیرالمؤمنین  علیه السلام، که اکمال دین و اتمام نعمت است و آینده بشر به سمت این دین و این ولایت، طراحی و پی‌ریزی شده است.

در پایان این جلسه، به سؤالات حاضرین پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 128 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر