دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • نشانی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از کمبود ید (IDD)

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۸ | 

کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از کمبود ید، یکشنبه 27 مرداد در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
 
روابط عمومی معاونت بهداشت - کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماریهای ناشی از کمبود ید، با حضور دکتر محمد میرزایی؛ معاون فنی و نمایندگان مدیریتها و گروههای ستادی معاونت بهداشت و همچنین نمایندگانی از معاونت غذا و دارو، به دبیری گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت؛ یکشنبه ۲۷ مرداد ۹۸ در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد.
 
در ابتدای این کمیته، گزارشی از وضعیت شاخصهای برنامه در سه سطح تولید، عرضه و مصرف نمک یددار تصفیه شده در سال ۹۷ توسط لیلا فرزاد سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت ارائه شد. وی ضمن اعلام بهبود شاخص میانه ید ادرار دانش آموزان در سال تحصیلی ۹۸- ۹۷ و افزایش درصد دانش آموزان با میزان ید طبیعی در ادرار؛ بر لزوم تداوم مداخلات آموزشی و نظارتی تاکید کرد.
 
همچنین با توجه نتایج بررسیهای آگاهی‌سنجی انجام شده در شبکه‌ها و مراکز بهداشت تحت پوش، مقرر شد مداخلات چند جانبه آموزشی توسط مراقبین سلامت و کارشناسان تغذیه و تشدید نظارتهای کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز عرضه و فروش ( خواربار فروشی‌ها، سوپر مارکت‌ها، عطاری‌ها و... ) در مناطق بحرانی صورت گیرد.
 
در پایان، اعضای کمیته در راستای بهبود و تسریع در روند اجرای فعالیتهای مرتبط با برنامه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 



CAPTCHA

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر