• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه آموزشی نسلی سالم با شیر مادر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۳ |

کلاس آموزشی توانمند سازی والدین در خصوص تغذیه انحصاری با شیر مادر، یکشنبه 13 مرداد، در کارخانه داروسازی دکتر عبیدی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: برنامه آموزشی برای مادران دارای کودک زیر 6 ماه در خصوص اهمیت شیردهی انحصاری با شیرمادر – نحوه دوشیدن با دست – نحوه نگهداری شیرمادر برای مادران شاغل در کارخانه داورسازی دکتر عبیدی، توسط متینی کارشناس برنامه شیر مادر مرکز بهداشت غرب تهران،  انجام شد.
در این جلسه اهمیت تغذیه انحصاری، اهمیت دوشیدن شیر در ساعات ادارای و نحوه نگهداری شیر دوشیده شده و... به مادران آموزش داده شد و در ادامه با پرسش و پاسخ سعی در رفع مشکلات و چالش های مادران در خصوص شیردهی و تغذیه تکمیلی کودکان شد و در آخر منابع آموزشی کتابچه نسلی سالم با شیر مادر و لوح فشرده به پرسنل کارخانه به منظور ارتقای سطح آگاهی و حساس سازی مادران توزیع گردید.

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر