• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری سمینار ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان فوق تخصصی صارم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۵ |

معاونت بهداشت دانشگاه با همکاری بیمارستان فوق تخصصی صارم سمینار تغذیه با شیر مادر را دوشنبه 14 مرداد برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - این سمینار مصادف با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با حضور 100 نفر از مدعوین بیمارستان های تابعه و پرسنل  بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه در سالن اجتماعات بیمارستان صارم برگزارشد.

این سمینار سه روزه که از شنبه 12 مرداد ماه آغاز و تا دوشنبه ادامه داشت در راستای اهداف برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و با حضور پزشکان متخصص از بیمارستان صارم، دکتر راوری عضو کمیته کشوری برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و فلاح زاده مدرس ارشد مشاوره شیردهی کشوری اجرا شد.
روز آخر کارگاه با سخنرانی دکتر مرتضوی مدیر گروه اطفال بیمارستان (فوق تخصص نوزادان) در خصوص اهمیت تغذیه نوزادان نارس با شیر مادر و شروع تغذیه با شیر مادر در این نوزادان آغاز و با سخنرانی فلاح زاده در خصوص 10 اقدام بیمارستان دوستدارکودک، قانون ترویج تغذیه با شیر مادر، کد بازاریابی جانشین شونده‌های شیر مادر، نحوه اجرای دستورالعمل تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و نحوه صحیح اندازه‌گیری وزن، قد و دور سر نوزادان و پایش رشد نوزادان و شیرخواران ادامه یافت.

در پایان چند نفر از شرکت‌کنندگان به‌صورت عملی نحوه در آغوش گرفتن نوزاد، تغذیه با کاپ و دوشیدن شیر با مولاژ را تمرین کردند و در انتها به سوالات همکاران در خصوص مسائل کاربردی در برنامه شیر مادر پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر