• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در خانه بهداشت حصارزیرک شهریار و تقدیر از بهورز نمونه دانشگاه به مناسبت روز بهورز

| تاریخ ارسال: 1400/6/15 |

روابط عمومی معاونت بهداشت: ۱۲شهریور ماه به عنوان روز بهورز نامگذاری شده است در چنین روزی در سال ۱۳۶۳ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی وقت با هدف کمک رسانی هر چه بیشتر به بیماران روستایی وهمچنین در جهت تحقق یکی از اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی بر فقر زدایی از روستاها دست به تاسیس خانه هایی با نام خانه بهداشت زد و در جهت تامین کادر متخصص این خانه ها به تربیت افرادی همت گماردکه بهورزنام گرفتند.

کاهش میزان مرگ و میردر روستا ها،جلوگیری از عوارض حاملگی های متعدد ،واکسیانسیون کودکان ، آموزش مادران  و...از جمله مهمترین فعالیت های بهورزان می باشد.
به مناسبت روز بهورز و با هدف قدردانی از خدمات و زحمات بهورزان دانشگاه علوم پزشکی ایران، رئیس دانشگاه به همراه معاون بهداشت دانشگاه و جمعی از کارشناسان معاون بهداشت دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، با حضور درخانه بهداشت حصارزیرک، ازخدمات خانم مریم شریفی که به عنوان بهورز نمونه دانشگاه در سال ۱۴۰۰ معرفی شده بود؛ تقدیر و تشکر نمودند.

در این مراسم آقای دکتر کوهپایه زاده عنوان نمودند بهورز به عنوان اولین سطح ارائه خدمات و مراقبت های اولیه سلامت؛ یکی از ارزشمندترین اعضای نظام سلامت می باشد که به ویژه در شرایط شیوع بیماری کرونا ویروس، با ایثار و فداکاری، نسبت به ارائه خالصانه خدمات بهداشتی در مدیریت پیشگیری و درمان این بیماری نقش ارزنده و قابل توجهی داشته اند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر