• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری شورای بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایران در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: 1400/6/15 |

روابط عمومی معاونت بهداشت: شورای بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۴ شهریور ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.
این جلسه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاون بهداشت دانشگاه ، مدیرگروه گسترش و کارشناسان امور بهورزی معاونت بهداشت دانشگاه، مدیران شبکه بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه ایران و جمعی از کارشناسان حوزه بهورزی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با هدف بررسی مشکلات و چالش های بهوزان در ارائه خدمات به جمعیت روستایی تحت پوشش برگزار شد.

در این جلسه نمایندگان بهورزی شبکه های بهداشت و درمان؛ نسبت به بیان مشکلات منطقه تحت پوشش خود اقدام نمودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه بهورزان در نظام سلامت به ویژه در شرایط اپیدمی کرونا؛  نسبت به ارائه راهنمایی ها و راهکارهای لازم برای برطرف نمودن چالش های ارئه شده و همچنین ارتقاء روند ارائه خدمات در این حوزه بیان نمودند.

در پایان رئیس دانشگاه و هیأت همراه با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۴۰۰ قدردانی نمودند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر