• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای مراجعین

برگزاری وبینار تسهیل چالش های تغذیه باشیرمادر در نوزادان نزدیک ترم

| تاریخ ارسال: 1400/6/9 |

روابط عمومی معاونت بهداشت، وبینار تسهیل چالش های تغذیه باشیرمادر در نوزادان نزدیک ترم با حضور کارشناسان شیرمادر، مشاورین شیردهی ، پزشکان شاغل در حوزه بهداشت و درمان دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: روز دوشنبه مورخ۸ شهریور۱۴۰۰ ساعت ۱۰صبح وبینار تسهیل چالش های تغذیه باشیرمادر در نوزادان نزدیک ترم توسط فلاح زاده مربی ارشد مشاور شیردهی کشوری در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزارشد.

فلاح زاده در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: بین ۳۹ تا ۴۱ هفته بارداری مناسب ترین و کم عارضه ترین زمان تولد نوزاد  است.
 به رغم مشکلات بی شمار نوزادان بیمار در زمان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان NICU ، یکی از مشکلات پیش رو نوزادان اواخر نارسی ( late Preterm Infant)  که حدود ۷۰ درصد یعنی اکثر جمعیت نوزادان نارس را تشکیل می دهند عدم آموزش مناسب درچگونگی تغذیه مستقیم از پستان است. در حال حاضر اقدامات خاص یا توصیه های مناسبی در زمان ترخیص نوزادان اواخر نارسی و بظاهر سالم از زایشگاه صورت نمی گیرد و معمولا نوزادان همزمان با مادر ترخیص می شود و تنها درصورتی مورد توجه قرار می گیرند و به NICU انتقال داده می شوند که مشکل تنفسی داشته یا علائمی از ناتوانی در کنترل قند خون، ناپایداری دما یا نشانه هایی از زردی یا سپتسمی بروز دهند.

گفتنی است به مدیریت شیردهی مناسب این گروه از نوزادان کمتر فکر شده و حتی در نوزادان اواخر نارسی، بستری در بخش  مراقبت های ویژه نوزادان نیز با استفاده معمول از گول زنک و بطری شیر، تجویز شیرمصنوعی، عدم انجام مراقبت آغوشی مادر و نوزاد، عدم در اختیار گذاشتن حداقل وسایل مورد نیاز شیردهی و عدم گذاشتن وقت و تقلا برای تلاش این نوزادان برای مکیدن پستان توسط کارکنان
NICU و والدین مشاهده می شود.

در همین راستا نوزادان اواخر نارسی نیازمند مراقبت های مناسب و تلاش جدی خانواده ها، کادر پرستاری و پزشکان متخصص کودکان و نوزادان می باشند تا با توجه به چالش موجود بتوان بیشتر این چالش ها را با تغذیه زود هنگام و موثر با شیرمادر به حداقل رساند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 13 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر