• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه‌های سلامت میانسالان

| تاریخ ارسال: 1400/6/10 |

جلسه هماهنگی برنامه‌های سلامت میانسالان با حضور مسئولین محترم بهداشت خانواده و کارشناسان ستادی برنامه سلامت میانسالان حوزه تحت پوشش در روز چهارشنبه مورخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این جلسه ضمن مرور شاخص‌های کشوری برنامه سلامت میانسالان در سال ۹۹، در خصوص انتظارات وزارتی جهت بهبود شاخص‌ها بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه نکات لازم در زمینه نحوه تکمیل اطلاعات درخواستی جهت تکمیل مستندات لازم در سامانه عملیاتی ارائه (بازاریابی و ارائه خدمات به شاغلین، ارائه آموزش‌ها به کارکنان و گروه هدف، استفاده از فرصت واکسیناسیون جهت معرفی خدمات سلامت میانسالان در حوزه بهداشت و ...) و آخرین مکاتبات و دستورالعمل‌های دریافتی مرور شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 42 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر