• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در حوزه های انتخاباتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/4/26 |

هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در حوزه های انتخاباتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز جمعه مورخ ۲۵ تیر ۱۴۰۰ برگزار گردید.

فرآیند اخذ رای از ساعت ۸ صبح آغاز  و با استقبال پرشور گروه پزشکی روبرو شد. انتخابات حضوری بوده و شرکت کنندگان با داشتن کارت ملی و کارت نظام پزشکی رای می دادند.
 انتخابات مذکور در ۶ گروه پزشکی ،دندانپزشکی، داروسازی،علوم آزمایشگاهی،لیسانسه های پروانه دار و بالاتر  و گروه مامایی با برخورداری  از صندوق  مجزا برگزار شد .

همچنین تمامی پیش بینی ها برای رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه رعایت فاصله گذاری فیریکی در محل رای گیری انجام شده است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر