دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • نشانی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کارگاه مجازی تغذیه در دوران کرونا

 | تاریخ ارسال: 1400/4/23 | 

روابط عمومی معاونت بهداشت: گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، سه شنبه ۲۲ تیر کارگاه مجازی تغذیه در دوران کرونا را برگزار کرد.

لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: این کارگاه با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی ۷۵ نفر از کارشناسان برنامه های بهبود تغذیه و ۳۰ نفر از پزشکان حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت و به صورت مجازی برگزار شد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت و نقش تغذیه در افزایش و توانایی عملکرد سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت انسان در برابر آلودگیها و عفونتها، گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریها از جمله بیماری ویروس کرونا دارد، که یکی از مهمترین عواملی که عملکرد مطلوب این سیستم را مختل میکند، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با اشاره به پر رنگتر شدن اهمیت و جایگاه تغذیه مناسب در پیشگیری از ابتلا به  ویروس کرونا، افزود: با برخورداری از الگوی غذایی سالم، علاوه بر پیشگیری و بهبود روند درمان، میتوان در دوران بازتوانی، به تسریع در فرآیند بهبود، ترمیم سیستم ایمنی، ترمیم بافتهای آسیب دیده و بازگشت به فیزیولوژی نرمال بدن و جلوگیری از ابتلای دوباره، به کمک کرد.

گفتنی است، چگونگی داشتن ‌تغذیه سالم و پیروی از رژیم غذایی صحیح، مواد مغذی مورد نیاز و تجویز رژیم غذایی متناسب با هر فرد، مکملهای دارویی مورد نیاز در دوران ابتلا  و نقاهت بیماری COVID-۱۹، تداخلات غذایی و داروهای تجویز شده در زمان ابتلا به کرونا و... از مهم ترین سرفصلهای آموزشی این کارگاه بود.



CAPTCHA

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر