• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پایش آنلاین عملکرد غیرواگیر مرکز بهداشت شمالغرب

| تاریخ ارسال: 1400/4/15 |

جلسه پایش آنلاین عملکرد غیرواگیر مرکز بهداشت شمالغرب طبق برنامه زمانبندی شده توسط گروه بیماری‌های غیرواگیر ستاد معاونت بهداشت در تاریخ ۱۵ تیر ۱۴۰۰ در معاونت بهداشتی برگزار شد.

این جلسه با حضور سرکار خانم دکتر نجفی مقدم و کارشناسان غیرواگیر ستاد معاونت بهداشت، خانمها: ستوده، لسانی، مطیع دوست، مداحی به همراه خانم دکتر عبدالحسینی کارشناس مسئول محترم بیماری های غیرواگیر و کارشناسان محترم غیرواگیر ستاد مرکز بهداشت شمالغرب و با حضور کارشناسان مسئول محترم و کارشناسان محترم غیرواگیر سایر مراکز و شبکه های تابعه به صورت آنلاین برگزار شد.

در ابتدا سرکار خانم دکتر نجفی رئیس گروه محترم غیرواگیر معاونت بهداشتی به بیان اهداف برگزاری پایش های آنلاین و نقش آن در بهبود شاخص های برنامه توضیحات مبسوطی ارائه نمودند. در ادامه خانم دکتر عبدالحسینی کارشناس مسئول محترم بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شمالغرب به ارائه گزارش عملکرد و شاخص های برنامه های غیرواگیر بر اساس پنل سال ۹۹ و بولتن سه ماهه چهارم ۹۹ پرداختند.
سپس کارشناسان غیرواگیر ستاد معاونت بهداشت نقطه نظرات خود و انتظاراتشان از همکاران غیرواگیر مراکز و شبکه های تابعه را ارائه کردند
.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر