دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • نشانی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های گروه بهبود تغذیه

 | تاریخ ارسال: 1400/4/12 | 

دومین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه‌های گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۰، چهارشنبه ۹ تیر برگزار شد.
روابط عمومی معاونت بهداشت – دومین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های گروه بهبود تغذیه در سال ۱۴۰۰، با حضور لیلا فرزاد مدیر و کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، کارشناسان مسئول تغذیه شبکه‌ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه؛ چهارشنبه ۹ تیر از ساعت ۹ تا ۱۳ در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

لیلا فرزاد؛ رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای شایسته کارشناسان تغذیه که منتج به دستیابی صد در صدی به اهداف تعیین شده در برنامه عملیاتی سال ۱۳۹۹ شده است، گفت: جایگاه جهانی تغذیه و تاثیر آن در سلامت و زندگی سالم‌‎تر، در طول چند دهه اخیر برجسته‌تر شده است و خدمات ارزشمند تغذیه‌ای، زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری‌ها است. در همین راستا، وی ضمن ارائه برنامه و پیشنهادات به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی عملکرد گروه بهبود تغذیه حوزه تحت پوشش در سال جاری، خواستار پیگیری مجدانه اجرای برنامه ها شد.

سپس زهرا یوسفی؛ کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، در خصوص نحوه استخراج شاخصهای شیوع بیماریها، شاخص های بهبود تغذیه و فرم جمعیتی از سامانه سینا، توضیحات جامع و مبسوطی را ارائه و به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

در پایان جلسه، کارشناسان مسئول تغذیه شبکه ها و مراکز تابعه، به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در راستای ارتقای وضعیت موجود و انجام برنامه ها و فرآیندهای گروه بهبود تغذیه پرداختند.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر