• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری نشست هماهنگی کارشناسان برنامه ترویج تغدیه باشیرمادر

| تاریخ ارسال: 1400/4/8 |

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برنامه ترویج تغدیه باشیرمادر درسال ۱۴۰۰با توجه به اپیدمی بیماری کووید۱۹ در معاونت بهداشت با حضورکارشناسان شیرمادر شبکه ها و مراکز تحت پوشش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: روز دوشنبه مورخ ۷ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۹صبح جلسه هماهنگی، برنامه ریزی در راستای اهداف برنامه ترویج تغذیه باشیرمادر با حضور فلاح زاده کارشناس برنامه ترویج تغذیه باشیرمادرمعاونت بهداشت و کارشناسان شیرمادر شبکه ها و مراکز تحت پوشش به صورت وبیناری برگزارشد.

در این جلسه اقدامات انجام شده و مشکلات اجرایی برنامه بررسی شد. با توجه به اپیدمی بیماری کووید۱۹برنامه ریزی در خصوص نحوه ارزیابی بیمارستان های دوستدارکودک و برگزاری کارگاه های ۲۰ ساعته انجام شد.
در ادامه بعد از بحث در خصوص موارد مطرح،  مصوبات جلسه تعیین شد.

دفعات مشاهده: 26 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر