• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

اطلاعیه آزمون تعیین صلاحیت متقاضیان احراز مسئولیت فنی شرکت های خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی حوزه تحت پوشش دان

| تاریخ ارسال: 1400/3/17 |
به اطلاع آن دسته از شرکت های متقاضی دریافت / تمدید مجوز خدمات مبارزه با حشرات و جانوران موذی در اماکن عمومی و خانگی می رساند آزمون تعیین صلاحیت مسئولین فنی شرکت های مذکوردر حوزه  تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، از ساعت ۱۱ الی ۱۲ صبح روز شنبه مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ در محل ستاد معاونت بهداشتی این دانشگاه واقع در تهران، خیابان جمهوری اسلامی تقاطع خیابان حافظ پلاک ۲۵۲ ساختمان اسبق وزارت بهداشت، طبقه سوم برگزار خواهد گردید.

در این راستا یاد آور می گردد:
الف- معرفی مسئولین فنی باید به شکل مکتوب و ارائه مستندات لازم شرکت ها  حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۳/۲۶ صورت گیرد .
ب- سئوالات به صورت تستی چهارگزینه ای بوده و تعداد آن ۴۰ سئوال می باشد.
ج- سئوالات فاقد نمره منفی است.
د- شرط قبولی در آزمون کسب  حداقل ۶۰ درصد نمره کل می باشد.
ه- با توجه به وضعیت کنونی بیماری کرونا برگزاری آزمون توام با رعایت ایمنی و فاصله گذاری انجام خواهد گردید.
و- شرکت کنندگان ملزم به رعایت اصول بهداشتی ، استفاده از ماسک خواهند بود .

با آرزوی قبولی و موفقیت
واحد بهداشت محیط
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  ایران

مطالب مشابه