• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کارگاه عملی تغذیه باشیرمادر دربیمارستان قلب شهید رجایی

| تاریخ ارسال: 1400/3/11 |

روابط عمومی معاونت بهداشت، کارگاه عملی تغذیه باشیرمادر برای سرپرستاران بخش های مرتبط با مراقبت کودک زیر ۲ سال بیمارستان قلب شهید رجایی مورخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

فلاح زاده مربی ارشد مشاوره شیردهی کشوری در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: این برنامه آموزشی در ادامه سه وبینار برگزارشده برای سرپرستاران بخش های مرتبط با مراقبت کودک زیر ۲ سال و در جهت شناخت وسایل کمک شیردهی، نحوه در آغوش گرفتن شیرخوار، نحوه دوشیدن شیر و ذخیره نمودن، نحوه انجام
KMC، نحوه تغذیه شیرخوار با فنجان، استفاده ازSNSو ...در سالن D  بیمارستان قلب شهید رجایی برگزارشد.

گفتنی است در ابتدای جلسه از کلیه شرکت کنندگان آزمونی از وبینارهای برگزارشده بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر