• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

گردهمایی داوطلبین برنامه ملی واکسیناسیون-طرح شهید سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1400/3/11 |

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: گرده همایی جذب و آموزش نیروهای داوطلب گروه حرف پزشکی به منظور استقرار برنامه ملی واکسیناسیون در طرح سردار شهید سلیمانی در روز دوشنبه تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ در مجموعه همایش های رازی دانشگاه ایران برگزار شد.

در این جلسه نیروهای داوطلب حرف پزشکی و جوانان برومند و جهادی به منظور اطلاع از روند برنامه ملی واکسیناسیون و آموزش های لازم آن، در سالن ۳۰۰ نفره مجموعه همایش های رازی دانشگاه ایران با حضور معاون بهداشت دانشگاه و مدیران ستادی و شبکه ها بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی حوزه دانشگاه ایران برگزار شد.
ابتدای جلسه دکتر بحرالعلوم مسئول برنامه های شهید سلیمانی از اقدامات گذشته و برنامه  های پیش رو صحبت کردندو دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه نیز از اهمیت و همکاری نیروهای جوان و داوطلب برای رسیدن به اهداف برنامه ملی واکسیناسیون و نتایج آن ایراد مطلب نمودند.

در انتهای گردهمایی نیز دکتر فتحعلیانی مدیر گسترش شبکه از مراکز تحت پوشش و نیاز های واکسیناتورها و روند ثبت و گزارش دهی برنامه مذکور صحبت کرده و به سوالات حضار پاسخ دادند. دکتر هادئی نیز که مسئول واکسیناسیون معاونت بهداشت هستند توضیحات کاملی در باره واکسن های موجود به حاضرین دادندو در پایان دکتر گشتایی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت نیز در خصوص آموزش های لازم برنامه ملی واکسیناسیون و آخرین دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت مطالب خود را ارائه کردند.

این جلسه در ساعت ۱۲.۳۰ دقیق به پایان رسید .

در ادامه جلسه دوم با حضور رؤسای مراکز بهداشتی و مدیران شبکه های بهداشت ودرمان حوزه دانشگاه، مسئولین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و مدیران عالی ستاد معاونت بهداشت به منظور جمع بندی و برنامه ریزی  در خصوص برنامه ملی واکسیناسیون و مراکز تجمیعی و اقدامات لازم در این خصوص تا ساعت ۱۴ ادامه یافت.

دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر