• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری دومین و سومین وبینار آموزش عملی تغذیه باشیرمادر برای بیمارستان قلب شهید رجایی

| تاریخ ارسال: 1400/3/5 |

روابط عمومی معاونت بهداشت، دومین و سومین وبینار آموزش عملی تغذیه باشیرمادر برای سرپرستاران بخش های مرتبط با مراقبت کودک زیر ۲ سال بیمارستان قلب شهید رجایی مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ و ۴ خرداد ۱۴۰۰ توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

فلاح زاده مربی ارشد مشاوره شیردهی کشوری در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: این برنامه آموزشی در ادامه مباحث ۲۷ اردیبهشت و با بیان مباحث کاربردی در خصوص مشکلات شایع پستانی، نحوه تغذیه نوزادان نارس، انجام مراقبت آغوشی، استفاده از ابزار کمک شیردهی، دوشیدن شیر و ذخیره شیرمادر و ....برگزارشد.

یکی از اهداف برگزاری این کارگاه ها توانمند کردن پرستاران بیمارستان قلب شهید رجایی برای تغذیه نوزادان و شیرخوار مبتلا به بیماری مادرزادی قلب با شیرمادر است.  شیر مادر، شیرخواران مبتلا به بیماری مادرزادی قلب را از بروز عفونت حفظ می ‌کند. همچنین خطر ابتلا به انتروکولیت نکروزان (آسیب روده) را کاهش داده، از مغز شیرخوار محافظت کرده و روند رشد و تکامل وی را بهبود می ‌بخشد. می‌توان گفت که شیرمادر باید به‌عنوان مداخله‌ای پزشکی برای نوزادان مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی درنظر گرفته شود.

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر