• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری سومین جلسه طراحی مداخلات برنامه های سلامت نوزادان و ترویج تغذیه باشیرمادر بیمارستان قلب شهید رجایی با حضور مسوولین وزارت بهداشت و ا

| تاریخ ارسال: 1400/3/4 |

سومین جلسه طراحی مداخلات برنامه های سلامت نوزادان و ترویج تغذیه باشیرمادر بیمارستان قلب شهید رجایی در بیمارستان قلب شهید رجایی  با حضورمسوولین وزارتی، معاونت درمان، رییس و مدیران  بیمارستان قلب شهیدرجایی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: روز دوشنبه مورخ ۳خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۸، سومین جلسه طراحی مداخلات برنامه های سلامت نوزادان و ترویج تغذیه باشیرمادر بیمارستان قلب شهید رجایی با حضور آقای دکتر حبیب الهی(فوق تخصص نوزادان) کارشناس اداره نوزادان، آقای دکتر چوبدار مدیر عامل بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، خانم دکتر محققی(فوق تخصص نوزادان) و  آقای دکتر غلامپور معاون درمان، دکتر پیغمبری معاون آموزشی، دکتر مرادیان رئیس  گروه اطفال، خانم نخعی مترون و  خانم میرحسینی مسوول مددکاری بیمارستان  قلب رجایی ، خانم صدرایی رئیس اداره مامایی معاونت درمان،  خانم حیدری وخانم  ملازاده کارشناسان برنامه سلامت نوزادان معاونت بهداشت و خانم فلاح زاده کارشناس برنامه ترویج تغدیه باشیر مادر معاونت بهداشت در سالن اجتماعات این بیمارستان  تشکیل شد.
در شروع دکتر غلامپور  به اهمیت اجرای برنامه های سلامت نوزادان و ترویج تغذیه باشیرمادردر بیمارستان قلب شهید رجایی اشاره و از اقدامات در حال انجام در جهت ارتقا برنامه های یادشده ابراز خرسندی نمودند. در ادامه دکتر چوبدار و دکتر محققی  به بیان جزئیات بازدیدانجام شده از بخش های بستری اطفال و نوزادان پرداختند.
فلاح زاده به شرح  اقدامات انجام شده در جهت اجرای برنامه ترویج تغذیه باشیرمادر و آموزش پرسنل  بیمارستان پرداخته و  به اقدامات آتی در جهت نیل به اهداف برنامه اشاره کردند.
در ادامه بعد از بحث در خصوص مشکلات موجود توسط اعضای شرکت کننده و بیان نقطه نظرات کلیه اعضا ، مصوبات جلسه جهت اجرا تعیین شد. این جلسات تا رفع کلیه مشکلات موجود به صورت منظم ادامه خواهد داشت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر