• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای مراجعین

بازدید ریاست دانشگاه از شبکه بهداشت ودرمان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |

دکتر کوهپایه رییس دانشگاه به همراهی معاونین روز ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ از ستاد شبکه بهداشت و درمان بهارستان و واحدهای آن بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان ،  دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه دکتر آقاخانی رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر عشرتی معاون بهداشتی ، دکتر فتحی معاون غذا و دارو ، دکتر احمدی مسئول روابط عمومی ،  حسینی مسئول NICU   معاونت درمان و مسئول اورژانس و ملکی کارشناس مسئول اورژانس معاونت درمان دانشگاه ، روز ۱۱ فروردین ماه  ۱۴۰۰ از ستاد شبکه بهداشت و درمان بهارستان و مرکز خدمات جامع سلامت گلستان ، پایگاه اورژانس ۱۱۵ گلستان ، مرکز کرونا گلستان و بیمارستان امام حسین(ع) بازدید نمودند .
دکتر کوهپایه زاده ضمن قدردانی از تلاش های دکتر دمیریان و کادر بهداشت و درمان بهارستان ، از واحدهای ستاد شبکه بازدید و ضمن تبریک سال نو از خدمات همکاران تشکر کرد .

دکتر دمیریان به همراه معاونین شبکه در مورد اقدامات شبکه بهداشت و درمان بهارستان در  پاندمی کووید-۱۹ و طرح شهید سلیمانی توضیحاتی را بیان کرد.

دکتر کوهپایه ضمن بازدید از پایگاه اورژانس۱۱۵ گلستان  و مرکز خدمات جامع سلامت گلستان ، مرکز کرونا بیمارستان امام حسین از بخش های NICU  ، بخش زنان ، ICU  و دیگر بخشها از روند فعالیت های انجام شده ابراز رضایت نمود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم در سال پیش رو با مشارکت بیش از پیش همه پرسنل و با همتی مضاعف شاهد تحول و توسعه بیشتر آموزش عالی و توسعه همه بخش های دانشگاه و کشور باشیم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 154 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر