• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای مراجعین

۱۶۳۱ بازرسی در ۱۵روز اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |

از آغاز برنامه سلامت نوروزی (۲۵ اسفند ۹۹) تا دهمین روز بهار طبیعت،   ۱۶۳۱ بازرسی ازمراکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس و اماکن بین راهی، پلمپ ۷ واحد متخلف و معدوم سازی قریب به ۷۵۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی توسط بازرسان پرتلاش  بهداشت محیط حوزه تحت پوشش شبکه بهداشت  رباط کریم انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه  بهداشت و درمان رباط کریم: در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی، تا روزدهمین روز از بهار طبیعت، ضمن بازرسی از۱۶۳۱مرکز تهیه ، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس و  اماکن بین راهی،  ۷ واحد غیرمجاز تعطیل و پلمپ و  ۸۷  واحد نیز به مراجع قضائی معرفی شدند.
همچنین ۳ مرتبه بازرسی و گشت مشترک با سازمان ها و دستگاه های اجرایی و نظارتی هم طراز به تعداد ۳۱ بازدید  نیز صورت گرفت.
گفتنی است:  تا ۱۰ فروردین امسال ۱۱ مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی  و ۶۷ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و همچنین۵۶۲ مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب، انجام شده است.
توضیح اینکه: سامانه پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان می باشد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر