• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای مراجعین

برگزاری سومین جلسه هم‌اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |

سومین جلسه هم­اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در تاریخ دهم فروردین ۱۴۰۰ با حضور ریاست محترم دانشگاه و به دعوت معاون محترم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار گردید. در این جلسه مدیران سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان نظام پزشکی، اعضای هیأت علمی و مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشت حضور داشتند.

جناب آقای دکتر عشرتی معاون محترم بهداشت در ابتدای جلسه به جمع بندی نظرات و پیشنهادهای ارائه شده توسط اساتید و خبرگان و ویژگی‌های رویکرد پیشنهادی پرداختند. جناب آقای دکتر ابوالحسنی عضو محترم هیأت علمی موسسه ملی تحقیقات سلامت نیز نظرات خود پیرامون این رویکرد را ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر جهانگیری معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی به بیان الزامات لازم و آمادگی سازمان متبوع جهت اجرای این برنامه پرداختند. همچنین، جناب آقای دکتر غفاری مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم نگارش نسخه اجرایی رویکرد جدید تاکید کردند. همچنین جناب آقای دکتر میرزایی معاون محترم فنی، جناب آقای دکتر فتحعلیانی مدیر محترم گروه گسترش و خانم دکتر نجفی رئیس محترم گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت در مورد الگوی مورد نظر و چالش‌های اجرایی آن سخنانی را بیان کردند.

جناب آقای دکتر کوهپایه‌زاده رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک سال نو با تاکید بر   لزوم اجرای این طرح، حمایت همه جانبه دانشگاه از این برنامه را اعلام کردند. در پایان جلسه جناب آقای دکتر عشرتی معاون محترم بهداشت ضمن تشکر از مدعوین محترم، جهت تشکیل یک کارگروه در راستای تعیین الزامات اجرایی پیاده سازی برنامه و تدوین نسخه اجرایی، از سازمانهای ذی نفع درخواست کردند نماینده تام الاختیار خود را معرفی کنند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر