• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

بازدید دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: 1400/1/8 |

دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه ایران، دکتر عشرتی معاون بهداشت ، دکتر توکلی معاون درمان و دکتر فتحی معاون غذا و دارو در پنجمین روز از سال جدید  از بیمارستان سردار شهید سلیمانی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس بازدید کردند.
دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو ، خلاصه ای از روند اقدامات شبکه در ایام تعطیل  را بیان کرد .در ادامه دکتر کوهپایه زاده ضمن قدردانی از تلاش های دکتر میرشریفی و کادر بهداشت و درمان ، از واحدهای ستاد شبکه بازدید و ضمن تبریک سال نو  از خدمات همکاران تشکر کردند .

🔸همچنین دکتر عشرتی به همراه دکتر میرشریفی از مرکز ۲۴ ساعته کووید۱۹ نیمه شعبان نیز بازدید کردند و ضمن حضور در واحدها  و خداقوت،  از نزدیک در جریان روند کار قرار گرفتند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر