• واکسیناسیون مادران باردار
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران با مدیر و پرسنل شبکه بهداشت و درمان ملارد

| تاریخ ارسال: 1400/1/5 |

دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به همراه معاونان خود با فرماندار ملارد، مدیر شبکه بهداشت و درمان و نیز پرسنل این شبکه به مناسبت ایام نوروز دیدار کردند.
مورخ ۵ فروردین ۱۴۰۰، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از حضور در شبکه، ابتدا به واحد های این اداره سرکشی کرده و با پرسنل دیدار کرد. سپس در سالن جلسات جلسه کوتاهی با مدیر و معاونان شبکه برگزار کرد. در این جلسه دکتر کوهپایه زاده از دکتر عسگری خواست تا گزارشی در خصوص فعالیت های انجام شده در سال قبل بویژه در زمینه پیشگیری و درمان کرونا و نیز پروژه بیمارستان ملارد گزارش مختصری ارائه کند.
پس از این جلسه به محل پروژه بیمارستان ملارد رفته و به همراه فرماندار، معاونان دانشگاه، مدیر شبکه، مهندس پیمانکار پروژه و سایرین از روند پیشرفت این بیمارستان بازدید کردند. در این بازدید دکتر کوهپایه زاده اظهار امیدواری کرد بیمارستان ملارد تا اواسط خرداد ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 209 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر