• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه هم اندیشی و ارتقاء رعایت پروتکل های بهداشتی در پروازهای هوایی فرودگاه مهرآباد

| تاریخ ارسال: 1399/7/21 |

جلسه هم اندیشی و بهبود تعاملات، فی مابین مدیران ارشد فرودگاه مهرآباد و معاونت بهداشت و مرکز بهداشت غرب با هدف ارتقای رعایت پروتکل های بهداشتی در پروازهای هوایی فرودگاه مهرآباد ، نوزدهم مهرماه در سالن نور مرکز بهداشت غرب تهران از ساعت ۱۱ الی ۱۳ برگزار گردید.
   به گزارش روابط عمومی مرکزبهداشت غرب: جلسه با حضور دکتر علایی رییس بهداشت غرب ، نمایندگان معاونت بهداشتی (دکتر آموزنده ،معاون محترم اجرایی و مهندس نوروزی ،کارشناس مسوول بهداشت محیط ) ،کارشناسان مسئول واحدهای بهداشت محیط ، بیماریها و بهداشت حرفه ای مرکزبهداشت غرب و سه نفر از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای  و مدیران ارشد فرودگاه مهرآباد (دکتر مرادی مدیر کل فرودگاه، سرهنگ سلمان پور فرمانده حفاظت هواپیمایی، ج سرهنگ خبور جانشین پلیس فرودگاه مهرآباد و... ) برگزار شد.

در این نشست، ضمن یاد آوری اهمیت فرودگاه با توجه به جابه جایی بیش از ۳۵۰۰۰ نفرمسافر در طول شبانه روز،  بر ضرورت تشدید نظارت ها در راستای  ارتقاء  و رعایت پروتکل های بهداشتی در پروازهای هوایی و مجموعه فرودگاه (از جمله رعایت فاصله گذاری اجتمایی، گندزدایی و ... ) رفع نواقص بهداشتی غرفه های عرضه کننده مواد خوردنی و آشامیدنی ، مدیریت پسماند عفونی تولیدی و تسهیل ورود بازرسین بهداشت محیط به سالن ترانزیت و ... بحث  و تبادل نظر شد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر