• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کمیته تخصصی صنایع گروه بهداشت حرفه ای

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |

معاونت بهداشت دانشگاه ایران، اولین جلسه کمیته تخصصی صنایع گروه بهداشت حرفه ای استان تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه استانی کمیته تخصصی صنایع گروه بهداشت حرفه ای به منظور بررسی چالش ها و مشکلات برنامه های جاری گروه با حضور دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه ایران، دکتر علی اصغر فرشاد رئیس مرکز تحقیقات بهداشت کار دانشگاه ایران، رئیس گروههای بهداشت حرفه ای سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه ایران، یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹ در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر بابک عشرتی، معاون بهداشت دانشگاه ایران از هدف تشکیل این کمیته و جایگاه دانشگاهها که در صف اول اجرای دستورالعمل ها و مصوبات وزارت بهداشت قرارد دارند و اهمیت این کمیته به جهت مرجع بودن استان تهران بعنوان پایتخت برای سایر استان های کشور مطالبی را بیان کرد. سپس دکتر علی اصغر فرشاد، ضمن بیان وجود برخی مشکلات در اجرای دستورالعمل های وزارت بهداشت و نیاز به افزایش آگاهی و توانمندسازی بازرسان و کارشناسان بهداشت حرفه ای مطالبی را عنوان نمود. در ادامه رئیس گروههای بهداشت حرفه ای دانشگاهها، هر یک به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر