• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای بالینی مبتنی بر شواهد
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین

برگزاری اولین کارگاه آموزشی دوروزه غیرحضوری بسته جدید خدمتی مراقبت های ادغام یافته کودک سالم

| تاریخ ارسال: 1399/7/9 |
.
   کارگاه یک روزه  بسته جدید خدمتی مراقبت ادغام یافته کودک سالم هفتم وهشتم مهرماه، جهت ۵۲نفرازپزشکان کارشناسان وکاردان های  مراکز وپایگاه های تابعه  به صورت آنلاین   برگزارشد .
   به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب: این جلسه با هدف  ارتقا ءکیفیت برنامه سلامت کودکان با توجه به تغییرات برنامه مراقبت های ادغام یافته کودک سالم، موضوعات، نشانه ها و علائم خطر و ارزیابی رشد شیرخوار وکودک و.... طبق بوکلت های مراقبت های ادغام یافته کودک سالم ویژه پزشک و غیرپزشک ویژه پرسنل شاغل درمراکز تابعه مرکزبهداشت غرب ارائه شد.

دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر