• مطالب آموزشی حوزه سلامت

برگزاری جلسه هماهنگی کارشناسان برنامه غربالگری نوزادان

| تاریخ ارسال: 1399/7/6 |
.

روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی کارشناسان برنامه غربالگری نوزادان مراکز و شبکه های تابعه در روز یکشنبه مورخ ۷ مهر ماه ۱۳۹۹ در دفتر مدیریت محترم پیشگیری و مبارزه با بیماریها ی معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر نجفی کارشناس مسئول بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی در خصوص لزوم و اهمیت انجام غربالگری، افزایش آموزش های زنان باردار و والدین کودکان مبتلا به بیماری کم کاری تیروئید در اپیدمی کرونا سخنانی ایراد نمودند.

در ادامه خانم ستوده کارشناس برنامه غربالگری نوزادان به بحث و تبادل اطلاعات جهت ارتقا فرایندهای غربالگری و نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی انجام غربالگری نوزادان در دوران اپیدمی کووید ۱۹ مباحث مبسوطی را ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر