• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کارگاه مراقبت‌های ادغام یافته‌ی کودک سالم

| تاریخ ارسال: 1399/6/22 |

کارگاه مراقبت های ادغام یافته‌ی کودک سالم- بسته جدید برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت - کارگاه دو روزه مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم- بسته جدید برای هسته‌های آموزشی شبکه ها و مراکز بهداشت تابعه، سه شنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ شهریور، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فیروزبخت مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس به بیان اهداف کارگاه و گزارش روند بازنگری و نهایی سازی بسته خدمت کودک سالم پرداخت. وی در خصوص اهداف عمده این برنامه؛ شامل پیشگیری، طراحی نظام غربالگری، ارائه خدمات رشد و تکامل استاندارد دوران کودکی و اقدامات اساسی پیشگیری از بیماری های کودکان و... توضیحاتی را ارائه داد.

در پایان کارگاه با توجه به ابلاغ اجرایی برنامه توسط اداره سلامت کودکان وزارت متبوع در خصوص نحوه مدیریت اجرای برنامه در سطوح محیطی بحث و گفتگو شد.
گفتنی است، کارگاه با همکاری گروه‌های مرتبط ستاد معاونت بهداشت شامل: غیر واگیر، سلامت دهان و دندان و تغذیه برگزار شد.

دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر