• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

برگزاری کمیته سنجش و ارزیابی سلامت اتباع خارجی در مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: 1399/6/17 |

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: کمیته طرح سنجش و ارزیابی سلامت و واکسیناسیون دانش آموزان اتباع خارجی فاقد مدارک هویتی و اقامتی به منظور اجرای برنامه های مرتبط با سلامت نوجوانان در مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

این کمیته یکشنبه ۱۶ شهریور، با حضور مسئولان واحدهای بیماری های واگیر و سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناسان واحد مدارس و خالقی تبار کارشناس گسترش، کمیته سنجش و ارزیابی سلامت اتباع خارجی، در واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت غرب برگزار شد.
اهداف برگزاری این کمیته با محوریت چگونگی انجام کار و هماهنگی با دفاتر وکالت و انجام واکسیناسیون برای دانش آموزان اتباع افاغنه در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت بازگو شد. هم چنین به برنامه های پیشنهادی و اجرایی در این طرح اشاره شد.

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر