• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

نشست هم اندیشی اجرای سیاست‌های کلی جمعیتی با حضور مشاور وزیر بهداشت

| تاریخ ارسال: 1399/6/17 |

نشست هم اندیشی اجرای سیاست‌های کلی جمعیتی با حضور با حضور دکتر رهبر ؛ مشاور وزیر بهداشت، یکشنبه ۱۶ شهریور در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت  ششمین جلسه هم اندیشی ارائه راهکار برای اجرای بهینه سیاست‌های جمعیتی در مدیریت سقط، با حضور دکتر نوید رهبر؛ مشاور وزیر، دکتر علیرضا آموزنده؛ معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد کاظمیان معاون بیمارستان ابن سینا، دکتر روح الله قلی خانی؛ رئیس پژوهشکده قوه قضائیه و همچنین دکتر فرهاد فیروز بخت؛ مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ رئیس اداره کودکان معاونت بهداشت در این معاونت برگزار شد.

دکتر کاظمیان، ضمن ارایه  آمار و اطلاعاتی در خصوص سقط در ایران؛ در راستای پیشگیری از سقط های غیر ایمن، به تشکیل کمیته تخصصی متشکل از متخصص زنان،  متخصص اطفال، حقوقدان، اقتصاد دان، روانشناس و روانپزشک تاکید کرد.

دکتر فرهاد فیروز بخت؛ مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، ضمن ارائه‌ی خلاصه ای از  مباحث جلسات گذشته، در خصوص مدیریت سقط مطالبی را ارائه و بر اجرای بهینه برنامه در راستای پیشبرد اهداف و سیاست‌های کلی جمعیتی تاکید کرد.

سپس هر یک از اعضای جلسه،  نظرات و پیشنهادات خود را به صورت بارش افکار در جهت اجرای بهینه و دستیابی به اهداف برنامه سیاست‌های جمعیتی ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر