• مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • راهنمای مراجعین

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز بهورز

| تاریخ ارسال: 1399/6/12 |

دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه طی پیامی فرارسیدن روز بهورز را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

دوازدهم شهریور ماه سالروز پاسداشت مقام انسان های خدومی است که با ایثار و فداکاری خود سهم بسزایی در ارتقای سلامت جامعه دارند.

بهورزان عزیزی که خدمات متنوع حوزه سلامت را به نحو شایسته ای در جامعه روستایی و دورافتاده ترین نقاط این مرز و بوم ارائه می دهند.

بهورزان، قدیمی ترین ترجمان نظام سلامتی هستند که هنوز هم بر تارک نظام های سلامت مدرن جهانی و در عصر غالبیت تکنولوژی های رنگارنگ  می درخشند و سلامتی این ارزشمند ترین مائده الهی را ارزانی مادران و کودکان و میانسالان و سالمندانی می کنند که صیانت از حقوق سلامتی آنان، رسالت اصلی خدمتگزاران صدیق و پرتلاش این نظام می باشد.

نام بهورز همواره یادآور تلاش مجدانه برای بهتر زیستن است. بدین وسیله فرصت را مغتنم شمرده و ۱۲ شهریور را که در تقویم سلامت  تحت عنوان روز بهورز نامگذاری شده گرامی داشته و از تلاش های ارزنده بهورزان عزیز در جهت حفظ، بهبود و ارتقای سطح سلامت آحاد مردم تقدیر و تشکر می نمایم.

توفیق روزافزون این عزیزان در ارتقای سلامت آحاد جامعه روستایی را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر